LOCUINȚA TA,
LA CHEIE

O opțiune pentru cei care doresc să înceapă să se bucure fără întârziere de „mica lor bijuterie” este să cumpere o locuință finalizată la cheie, gata de locuit. Vila Ibérica te ascultă pentru a-ți înțelege nevoile și apoi caută și negociază cea mai bună opțiune pentru tine. Te însoțim pe tot parcursul procesului și ne ocupăm de casă atunci când tu nu ești acolo.

ÎȚI CONSTRUIM CASA
DE LA ZERO

Pentru cei care știu precis ce își doresc și sunt dispuși să aștepte o perioadă mai lungă de timp până când vor putea să își folosească locuința, Vila Ibérica îți oferă suport de la căutarea, negocierea și achiziționarea terenului dorit până la design interior cu cei mai buni designeri. Colaborăm cu studiouri de arhitectură care vă vor proiecta casa și cu companii de construcții care vă vor transpune ideile în realitate.

PROIECTELE NOASTRE

Creăm pentru tine. Ne împărtășești visul tău și noi îl transformăm în realitate.

Proiecte zona de lux

ÎȚI RENOVĂM INTEGRAL
LOCUINȚA

Probabil că ai auzit de mai multe ori că în cele mai bune locații sunt deja ridicate construcții. Pentru cei care doresc o casă într-un loc anume, în care nu mai există niciun teren liber. Căutăm locații incredibile, unde există deja construcții și realizăm renovări de amploare pentru a le transforma în locuința mult visată.

DESIGN INTERIOR

De asemenea, ne coordonăm cu designerii noștri de interior, astfel încât locuința ta să aibă finisajele dorite, totul cu o infinită atenție la detalii.