VILA IBÉRICA
NOUA BIJUTERIE A GRUPO FDP

Te gândești să achiziționezi o proprietate în Spania? Ai nevoie de cineva care să se ocupe de îngrijirea sau de întreținerea locuinței tale din Spania? Vrei să renovezi o locuință pe care o deții deja? Te poți baza pe noi!

GRUPO FDP este o companie de administrare a proprietăților cu o experiență de peste 15 ani în gestionarea proprietăților mai multor investitori pe teritoriul României. Cu un portofoliu ce a atins in perioada de vârf, aproximativ 500 de proprietăți, ne bucurăm de o reputație excelentă în rândul clienților noștri care au fost întotdeauna extrem de mulțumiți de serviciile noastre.

În momentul de față lansăm o nouă linie de afaceri, complementară - Vila Ibérica – gândită special pentru românii care achiziționează proprietăți în Spania.

Coasta mediteraneeană este locul ideal pentru a-ți transforma visele în realitate. Climă excelentă, aproape de țărm, cu peisaje naturale și culturale diverse și deschidere către Europa. Dacă asta e ceea ce cauți, te putem ajuta.

Spania, în general, și Murcia, în special, îți oferă 320 de zile însorite pe an, plaje superbe, bucătărie mediteraneeană fără egal și infrastructuri excelente, atât publice cât și private.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE ECHIPA NOASTRĂ

Grupo FDP pune la dispoziția ta întreg profesionalismul echipei noastre pentru a-ți transforma visele în realitate și va fi alături de tine pe durata întregului proces.

Grupo FDP pune la dispoziția ta întreg profesionalismul echipei noastre pentru a-ți transforma visele în realitate și va fi alături de tine pe durata întregului proces.

Pic
OANA STROE
Sales Manager
Pic
DANIEL PRIETO
Managing partner
Pic
DANIELA MORAR
Operational Manager

IA LEGĂTURA CU ECHIPA NOASTRĂ

Nu ezita să iei legătura cu noi prin intermediul mijloacelor de comunicare pe care ți le punem la dispoziție. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Idioma rumano   Idioma español   Idioma inglés   Idioma Francés   Icon Teléfono   Icon whatsapp

Știai că poți cumpăra o casă pe coasta spaniolă la prețuri începând de la 50.000 €?

Ia legătura cu noi